Έπιπλα σπιτιού - Φωτιστικά | Hatzipantos Stores
0 Καλάθι
Κλείσιμο
ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ:
Μερικό Σύνολο:

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ;


Αντικαταβολή:

Με την παραλαβή των προϊόντων που έχετε παραγγείλει εξοφλείτε και το οφειλόμενο ποσό στον συνεργάτη που σας έφερε την παραγγελία, τόσο απλά και ασφαλή, με επιπλέον χρέωση 2,50€.


Πιστωτική/Χρεωστική Κάρτα

Μπορείτε να πληρώσετε άμεσα και με ασφάλεια την παραγγελία σας, μέσω ασφαλούς τραπεζικού συστήματος της Πειραιώς. Κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, επιλέξτε τη μεταφορική που επιθυμείτε η οποία συνοδεύεται από Κατάθεση ή Κάρτα και στο επόμενο βήμα επιλέξτε Πιστωτική κάρτα. Πατώντας το κουμπί Συνέχεια στην πληρωμή, θα μεταφερθείτε σε ασφαλές περιβάλλον της τράπεζας όπου θα εισάγετε τα στοιχεία του κατόχου της κάρτας και εφόσον είναι επιτυχής η συναλλαγή, η παραγγελία σας θα είναι σε διαδικασία αποστολής απευθείας χωρίς περαιτέρω επιβεβαίωση από εμάς. Δεν υπάρχει κάποια χρέωση που σας επιβαρύνει με αυτή τη μέθοδο πληρωμής 


Τραπεζική κατάθεση:

Αφού αγοράσετε τα προϊόντα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, έπειτα κάνετε την κατάθεση των χρημάτων στον λογαριασμό που θα σας δοθεί κατά την στιγμή της παραγγελίας σας. Δεν υπάρχει κάποια χρέωση που σας επιβαρύνει με αυτή τη μέθοδο πληρωμής. Σε περίπτωση που κάνετε την κατάθεση από τράπεζα διαφορετική της Πειραιώς αναλαμβάνουμε εμείς τα έξοδα εμβάσματος, εσείς πληρώνετε το τελικό ποσό της παραγγελίας.

Oι λογαριασμοί τραπεζών στις οποίες μπορείτε να καταθέσετε το ποσό της παραγγελίας σας είναι οι εξής:


Τράπεζα Πειραιώς
Όνομα Δικαιούχου: Χατζηπάντος Κων. & Γεωργ. Ο.Ε
Αρ. Λογαριασμού: 5242-015512-352
IBAN: GR38 0172 2420 0052 4201 5512 352
SWIFT/BIC: PIRBGRAAΜετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε με το τμήμα λογιστηρίου τηλεφωνικά στο 23310 93486 ή στείλτε μας το αποδεικτικό κατάθεσης στο info@hatzipantos.gr ώστε να γίνει η επιβεβαίωση και να προχωρήσουμε την παραγγελία σας.