Έπιπλα σπιτιού - Φωτιστικά | Hatzipantos Stores
0 Καλάθι
Κλείσιμο
ΠΡΟΣΤΕΘΗΚΑΝ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ:
Μερικό Σύνολο:

ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΣ
ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΣ EST 1975

Η Ελληνική εταιρεία φωτιστικών ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΥ ιδρύθηκε το 1975 ως εργοστάσιο φωτιστικών. Ξεκίνησε με πολύ μεράκι και μεγάλες προσδοκίες από τον Χατζηπάντο Βασίλειο. Συνεχίζει την ανοδική της πορεία μέχρι και σήμερα με μεγάλη επιτυχία.

Σήμερα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και πλέον έμπειρες επιχειρήσεις του κλάδου έχοντας καθιερώσει το όνομα της στην εγχωρία αγορά και όχι μόνο, στο χώρο του φωτισμού και επίπλου. Από το 1990 η εταιρία κυρίως στον κλάδο του φωτισμού στεγάζετε σε μια έκθεση 1500 τ.μ.. Το 2006 ξεκίνησε να δραστηριοποιείται στενευμένα και στον χώρο του επίπλου δημιουργώντας ακόμα μια έκθεση 3500 τ.μ. για την κάλυψη των αναγκών της.

Από τον Απρίλιο του 2020 η εταιρία ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΥ επεκτάθηκε και στο ηλεκτρονικό εμπόριο με τον διακριτικό τίτλο HATZIPANTOS STORES.

Με αίσθημα ευθηνής για την αρίστη εξυπηρέτηση των πελατών μας και γνώμονα την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας δημιουργήσαμε ένα πλήρως οργανωμένο δίκτυο αποθήκευσης και άμεσης διάθεσης τους για την στήριξη του eshop μας.

Θα χαρούμε πολύ να προτείνουμε ιδέες και να δώσουμε λύσεις για το σπίτι, το γραφείο, το κατάστημα και όποιο άλλο προσωπικό και επαγγελματικό σας χώρο θέλετε να το διαμορφώσετε στα μέτρα σας.

Στόχος μας η πλήρη ικανοποίηση των αναγκών σας.


Με εκτίμηση,

η διεύθυνση της εταιρίας ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΥ.